^
2022-01-28. Излезе од печат „Хари Потер и Редот на фениксот“ од Џ. К. Роулинг во издание на „Арс Ламина“. blog.literatura.mk. Accessed 2022-03-01.
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Macedonian
Translator confirmed by publisher, 2022-03-07
English
Latin